Gazdagon díszített ruhák

Csipke menyasszonyi ruha, a tökéletes választás

Minden menyasszony álma a tökéletes esküvői ruha megtalálása, néhányan azonnal, akár első látásra beleszeretnek egy adott modellbe, manapság a csipke menyasszonyi ruha hódít, mások hetekig, hónapokig keresik a megfelelőt.

A választék hatalmas, úgy stílusban, mint külalakban. Napjainkban reneszánszát éli a csipke menyasszonyi ruha, de volt idő, amikor az egyszerű, díszítés nélküli modellek hódítottak, míg most, akár a ruha felső, akár az alsó részén, de található rajtuk csipke.

A skála nagyon széles, amiből válogatni lehet. Vannak hagyományos vonalvezetésű, sellő fazonú és hercegnős esküvői ruhák is. Ránézésre nem is lehet választani, minden esetben fel kell próbálni a kiszemelt darabot.

A nők alkata, de a magasságuk, súlyuk, bőrük színe egyaránt különbözik, így nem mindenkinek áll jól ugyanaz a darab. Természetesen, minden ruhaszalon igyekszik a hölgyek igényeit szem előtt tartva a legjobb szolgáltatást nyújtani, így a választást személyre szabott stílustanácsadással is segítik. Mivel a csipke menyasszonyi ruha nagy népszerűségnek örvend, így több kollekció ruháinak is alapjául szolgál ez a díszítés.