Mágnese autós töltők

Az autós töltők kitűnő darabja

Nagyon bosszantó, amikor a mobiltelefonunk éppen útközben merül le és ki kell várnunk, amíg hazaérünk, hogy újra feltölthessük. Ezt a bosszúságot elkerülhetjük az autós töltők valamelyikének használatával, de érdemes a legjobb minőségűt választani!

A smartdiszkont.hu webshop számtalan modellt tart készleten ezekből a hasznos termékekből, így itt biztosan megtalálja, amit keres. Például ideális választásnak minősül a fekete színű Nillkin mágneses, vezeték nélküli QI töltő, ami telefontartó is egyben.

Gyorstöltés technológiával van ellátva, aminek az alkalmazása által akár 50%-al is felgyorsítható a folyamat. Megbízható és tartós termék ez, remek színvonalú PC anyagból készült, geometrikus textúrájú szénszálas panel, vákuumozott fémkerettel.

Az intelligens menedzsment chip felismeri az elektronikus eszközt, valamint maximalizálja a töltési hatékonyságot. 360 fokban forgatható, az irányító pulton bárhová csatlakoztatható. Az autós töltők ezen kiváló példánya nem befolyásolja az internetkapcsolatot vagy a telefon- és a GPS jelet.