Minőségi IHDE fog implantátum

Állcsont helyreállítása fog implantátummal

Már gyerekkorban fontosnak számít a fogápolás. A tejfogakat sem szabad elhanyagolni, hiszen aki nem szokja meg, hogy rendszeresen mosson fogat, az a továbbiakban is el fogja hanyagolni a szájhigiéniát. Ez akár idő előtti fogvesztéshez vezethet, amit többféle módon lehet pótolni, ám mégiscsak jobb vigyázni a saját fogainkra.

A fog implantátum a jelenleg létező legmodernebb eljárás, ami fájdalommentesen kivitelezhető. A páciens besétál hiányos fogsorral és röviddel ezt követően széles mosollyal az arcán fog távozni.

Ez nem túlzás, valóban ennyire egyszerű! Több implantátum behelyezése is kivitelezhető, mindössze 72 óra leforgása alatt. Ebbe beletartozik a konzultáció, illetve a panoráma röntgen elkészítése is.

Általános körülmények között, az fog implantátumok behelyezése nem vesz többet igénybe néhány óránál. Mivel ezek a régi fogak helyére kerülnek, ezért azonnal terhelhetőek. Mivel nincs szükség varratokra, ezért nem kell visszamenni néhány nap után, hogy ezeket eltávolítsa az orvos. A dentelcenterkelemen.hu különleges ajánlatokkal várja a pácienseket.