vendéghívó rendszer

A vendéghívó rendszer nagyon közkedvelt

A működését illetően azt kell tudni, hogy az ügyfél a rendelés leadásakor kap egy sorszámmal ellátott jelzőkészüléket, ami értesíti, amikor elkészül a menü. A vendéghívó rendszer kétféle lehet, vagyis korongos és kártyás. Az előbbi előnye, hogy a töltője külön van a hívóbillentyűzettől.

Ez azért hasznos, mert a hívás és a korongok kiadása különböző helyekről történhet. A pozitívumai közé tartozik, hogy a korongokon kijelző is található, aminek köszönhetően a tulajdonos a sorszámot bármikor egyszerűen megváltoztathatja. Az efféle vendéghívó rendszer bővítése gyerekjáték, mivel csak plusz jelzőeszközökre és töltőre van szükség. A kártyás változat a töltővel egységet alkot, viszont több hívókártyát tartalmaz az alaprendszere. Ennél a típusnál is össze lehet kapcsolni több darabot, azonban a bővítéshez a teljes csomagot meg kell vásárolni.

Egyes modelleken külön hely van kialakítva a reklámszövegek elhelyezésére. A vendéghívó rendszer mindkét variációja tökéletesen megfelel arra, hogy az ügyfelek sorban állás nélkül megkapják a rendelésüket.