A fűtési tágulási tartály szabályozza a rendszert

Mindenféle közműellátással kapcsolatos rendszer esetében, az első helyen a biztonság van, amit a minőségi gépek, kellékek és alkatrészek alkalmazása alapoz meg. A fűtési tágulási tartály szintén biztonsági okokból, jelentős összetevője a vízhálózatnak.

A szivattyubolt.hu internetes áruházban forgalmazott összes ilyen berendezés Aquasystem gyártmányú és 1 éves garanciával van ellátva.

A fűtési tágulási tartályok közötti árkülönbséget a tároló rész térfogata határozza meg, egyébként pedig mindegyiknél egyaránt 8 BAR nyomás és 100 Celsius fok a határértékek. A tartály méretének kiválasztása mindig attól függ, hogy mekkora kapacitású és teljesítményű az a rendszer, amelyikben alkalmazni szeretnék.

Mielőtt sor kerülne egy fűtési tágulási tartály vásárlására, ajánlott kikérni a szakemberek véleményét is. A honlap elérhetőségein keresztül bármikor informálódhatnak az ügyfelek a termékekkel, de egyéb technikai kérdésekkel kapcsolatban is. Egy ilyen árucikk megrendelése esetén a kiszállítási idő legfeljebb 3 munkanapba telik.